Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hra - Slalomky F3-E

Společenská hra pro 2 až 6 osob
SLALOMKY F3-E

Je po Vánocích, zima nám zamkla rybníky a jezera, tak máme po večerech - pokud zrovna nestavíme pro nadcházející sezónu nějakou novinku - více času, který si můžeme ukrátit vzpomínkami na horké letní dny s modely u vody při naší nové hře SLALOMKY F3-E.

3_slalom-f3e-.jpg

Hra je inspirována skutečnou soutěžní kategorií, které se u nás ve spolku věnujeme - slalom F3-E. Kdo její pravidla nezná, jejich stručné přiblížení najde v dokumentech ke stažení, nebo zde.

Hra svým charakterem poněkud připomíná známou hru "Člověče, nezlob se", také využívá její figurky a hrací kostku, ale respektuje podmínky, se kterými se soutěžící setkává při jízdě se slalomovým modelem.

Výroba hry je velmi jednoduchá, vyžaduje pouze tiskárnu s barevným tiskem. Ač je hrací plán velikosti cca FA2, postačí tiskárna pro kancelářský formát A4 a klasický papír 80 gr/m2. Pokud máte lepší možnosti, můžete si hrací plán vyrobit v lepší kvalitě jako skládací na kartónu. "Člověče, nezlob se" má asi taky každý doma, tak figurky a hrací kostka nebudou problém. Pokud "Člověka" nemáte, dají se figurky s kostkou koupit i samostatně.

V následujících odkazech si můžete stáhnout celou dokumentaci potřebnou k výrobě hry SLALOMKY F3-E:

- Titulní list
- Obsah
-
Popis a pravidla hry
- Návod na výrobu hry
- Stručná pravidla pro modely F3-E
- Hrací plán FA2 - celkový pohled
- Hrací plán FA4, list 1 - část levá horní
- Hrací plán FA4, list 2 - část pravá horní
- Hrací plán FA4, list 3 - část levá spodní
- Hrací plán FA4, list 4 - část pravá spodní

slalomky-1-.jpg

Pěknou zábavu Vám přeje KUBIK-Team

kubik-team_logo.jpg